Thursday, 9 May 2013

Teka- teki harga

Assalamualaikum

Petang-petang cmni gini, BK nak menghangatkan blog BK dengan teka teki harga makanan ni. Ni kawan BK punyer makanan so saja la nak gedik-gedik meneka neki harga ni. Sebelum ini BK ada wat sempena untuk hari bekerja tau bukan pekerja. BK pon dah pilih dua pemenang insha allah hujung bulan ini BK akan send semua hadiah yang dituntut para pemenang. Sekali lagi BK saja-saja nak kawa-kawan teka harga makanan ni pulak.



RM????


Lauk : Ayam masak merah
Nasi : Nasi suku
Sayur : Bendi, pisang gulai
Ulam : Kacang Botol
Telur masin



P/S: hanya komen dibawah tanpa membuat entry. Tak nak susahkan siapa-siapa. Hanya pemenang yang hampir tepat dan tepat akan dipilih. Akan ditamatkan pada pukul 11.59mlm ni. Disebabkan masih tak ada peserta yang tepat menjawab mahupun hampir, teka teki ini akan dilanjutkan lagi. BK bagi clue ia berharga RM5 ke atas

38 comments:

#ciksuzlin said...

RM5?

Farah Waheda Wahid said...

RM 6.80?

ciksmile said...

RM 4.50 ?

syaewewwie abdull said...

rm4.00

Zee Suhaini said...

RM 7...

lynn kamarul said...

rm5.50 boleh.. hehe

Ismah Atikah said...

RM 6.50 ^^

Halimaton Saadiah said...

RM6

ArifahLee's said...

RM6.50

Mas Zull said...

assalamualaikum BK...RM 4.50..:)

Fiqa Nsz said...

Rm 7.50

Anis Zainudin said...

RM 5.80 kot..hehe :D

intanfirdaus247 said...

Salam BK...nak teka dan join juga:) RM 3.80 boleh? hhehe

Nur Amiera said...

RM 6.70 ^^

Remy hazza said...

rm 6.80 kut...... he3

the malay male said...

rm2.50

Yumida Huda said...

sedapnye...buat yumida kelaparan nengok menu
nk try teka...hmmm...rm6.50

uks world said...

Adakah ianya RM 4.00 .. :/ mungkin.. hehe

tenku butang said...

RM3.50 he...

done follow sini..
dari GA -->http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-fly-high.html

therosputih said...

rm4.70

aLia aLi said...

5,50

Aina Areen said...

RM 7

^^eKaTiKaH^^ said...

RM4.50? hee..

izan mama mia said...

wah sedap lak nampak nasi nie... lauk pun mengancam... alahai nak teka rega xreti laa pulak sbb sll org yg bayarkan..tapi apa salahnya meneka kan...akak teka RM 5:50.. hahaha...

WANiE@WaN said...

rm5.70 kot.. ehehe

PakcikLie PCL said...

Iman, pcl dah penah makan lauk mcm ni RM4.60 sahaja.

Faeytynn Zayn said...

RM 5.50?

Rohani Hashim said...

Rasa RM4.50 ;)

Nad MamaZN said...

bismillahirrahmanirrahim.....

emmmmm,
rm5.50

fiqah hamed said...

Rm5.80 ehehe..

Mohd Selim Zainal said...

mselim3 nak teka...RM 5.20..hehehhe.. mesti betul nie...

mselim3

Delimasari said...

nk teka jugak RM5.10

Kesuma Angsana said...

dah tamat pulak !

fiqah hamed said...

Nak cuba lagi..hehe.. Rm6.30

Lia Omey said...

Harga RM 7.00

Deqla Manjew said...

boleh cuba lagi tak ni? huhu.. sy teka RM6.50...

Deqla Manjew said...

ehh tp mcm mahal la plak hrga tu..haha.. belasah je teka...

Yumida Huda said...

sape yg meneka dgn tepat harga mknn ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...