Thursday, 9 May 2013

Teka- teki harga

Assalamualaikum

Petang-petang cmni gini, BK nak menghangatkan blog BK dengan teka teki harga makanan ni. Ni kawan BK punyer makanan so saja la nak gedik-gedik meneka neki harga ni. Sebelum ini BK ada wat sempena untuk hari bekerja tau bukan pekerja. BK pon dah pilih dua pemenang insha allah hujung bulan ini BK akan send semua hadiah yang dituntut para pemenang. Sekali lagi BK saja-saja nak kawa-kawan teka harga makanan ni pulak.



RM????


Lauk : Ayam masak merah
Nasi : Nasi suku
Sayur : Bendi, pisang gulai
Ulam : Kacang Botol
Telur masin



P/S: hanya komen dibawah tanpa membuat entry. Tak nak susahkan siapa-siapa. Hanya pemenang yang hampir tepat dan tepat akan dipilih. Akan ditamatkan pada pukul 11.59mlm ni. Disebabkan masih tak ada peserta yang tepat menjawab mahupun hampir, teka teki ini akan dilanjutkan lagi. BK bagi clue ia berharga RM5 ke atas

38 comments

9 May 2013 14:36

RM5?

9 May 2013 14:53

RM 6.80?

9 May 2013 15:02

RM 4.50 ?

9 May 2013 15:05

rm4.00

9 May 2013 15:08

RM 7...

9 May 2013 15:08

rm5.50 boleh.. hehe

9 May 2013 15:09

RM 6.50 ^^

9 May 2013 15:16

RM6

9 May 2013 15:33

RM6.50

9 May 2013 15:58

assalamualaikum BK...RM 4.50..:)

9 May 2013 16:29

Rm 7.50

9 May 2013 16:53

RM 5.80 kot..hehe :D

9 May 2013 17:04

Salam BK...nak teka dan join juga:) RM 3.80 boleh? hhehe

9 May 2013 17:31

RM 6.70 ^^

9 May 2013 17:38

rm 6.80 kut...... he3

9 May 2013 17:52

rm2.50

9 May 2013 18:36

sedapnye...buat yumida kelaparan nengok menu
nk try teka...hmmm...rm6.50

9 May 2013 18:54

Adakah ianya RM 4.00 .. :/ mungkin.. hehe

9 May 2013 19:07

RM3.50 he...

done follow sini..
dari GA -->http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-fly-high.html

9 May 2013 19:20

rm4.70

9 May 2013 19:20

5,50

9 May 2013 19:56

RM 7

9 May 2013 20:34

RM4.50? hee..

9 May 2013 21:00

wah sedap lak nampak nasi nie... lauk pun mengancam... alahai nak teka rega xreti laa pulak sbb sll org yg bayarkan..tapi apa salahnya meneka kan...akak teka RM 5:50.. hahaha...

9 May 2013 21:07

rm5.70 kot.. ehehe

9 May 2013 21:15

Iman, pcl dah penah makan lauk mcm ni RM4.60 sahaja.

9 May 2013 21:24

RM 5.50?

9 May 2013 21:31

Rasa RM4.50 ;)

9 May 2013 22:24

bismillahirrahmanirrahim.....

emmmmm,
rm5.50

9 May 2013 22:55

Rm5.80 ehehe..

10 May 2013 07:17

mselim3 nak teka...RM 5.20..hehehhe.. mesti betul nie...

mselim3

10 May 2013 11:35

nk teka jugak RM5.10

10 May 2013 11:50

dah tamat pulak !

10 May 2013 19:33

Nak cuba lagi..hehe.. Rm6.30

12 May 2013 17:37

Harga RM 7.00

15 May 2013 14:45

boleh cuba lagi tak ni? huhu.. sy teka RM6.50...

15 May 2013 14:45

ehh tp mcm mahal la plak hrga tu..haha.. belasah je teka...

20 May 2013 00:30

sape yg meneka dgn tepat harga mknn ni?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for ﷲ Budak kampung ﷲ ©